Daca te confrunti cu tusea fumatorului sau ai fost racit si totusi ai ramas cu o tuse seaca care nu iti da pace mai ales noaptea, afla cum se prepara siropul de bere si cat de benefic este pentru sanatatea ta din acest articol.

Doar cu doua ingrediente, usor de procurat, iti poti prepara chiar la tine acasa un sirop extrem de eficient.

Cum se prepara

Pentru a-l prepara ai nevoie de 150 de grame de zahar si o jumatate de litru de bere.

Incepe prin a topi zaharul intr-o tigaie, pana cand acesta capata o culoare maronie. Ia tigaia de pe foc, adauga berea si apoi pune la fiert pentru maxim 20 de minute.

Dupa cele 20 de minute, stinge focul si pune siropul astfel obtinut intr-o sticla de sticla si lasa-l fara dop pana se raceste.

Copiii au voie la o lingurita din acest sirop pe parcursul unei zile iar adultii o lingura mare.

In maxim 24 de ore tusea va fi doar o amintire pentru tine.

Daca te confrunti cu tusea fumatorului sau ai fost racit si totusi ai ramas cu o tuse seaca care nu iti da pace mai ales noaptea, afla cum se prepara siropul de bere si cat de benefic este pentru sanatatea ta din acest articol. Doar cu doua ingrediente, usor de procurat, iti poti prepara chiar la tine acasa un sirop extrem de eficient. Cum se prepara Pentru a-l prepara ai nevoie de 150 de grame de zahar si o jumatate de litru de bere. Incepe prin a topi zaharul intr-o tigaie, pana cand acesta capata o culoare maronie. Ia tigaia de pe foc, adauga berea si apoi pune la fiert pentru maxim 20 de minute. Dupa cele 20 de minute, stinge focul si pune siropul astfel obtinut intr-o sticla de sticla si lasa-l fara dop pana se raceste. Copiii au voie la o lingurita din acest sirop pe parcursul unei zile iar adultii o lingura mare. In maxim 24 de ore tusea va fi doar o amintire pentru tine.