Un barbat din Taiwan se lauda ca face cea mai buna supa de vita cu taitei din lume, iar un bol din preparatul "minune" costa nici mai mult, nici mai putin de 270 de euro, potrivit publicatiei britanice Daily Mail.

Domnul Wang, proprietarul restaurantului Niu Ba Ba, si-a perfectionat reteta de supa de vita cu taitei in ultimii 26 de ani, consultandu-se cu clientii sai VIP, politicieni din toata lumea si bucatari premiati cu stele Michelin.

"Calitatea este cea mai importanta", a declarat chinezul, care pune pretul piperat in seama a sase calitati pe care, spune el, le are preparatul sau: calitatea carnii, taierea personalizata a acesteia, tehnica de inghet folosita, tehnica imbinarii aromelor, calitatea taiteilor si cantitatea redusa de condimente.

Wang a dezvaluit ca aroma supei depinde de formele in care este taiata carnea, care este importata din Japonia, Australia si Brazilia. Carnea de vita japoneza, de exemplu, este mai intai inghetata inainte de a fi taiata, in timp ce carnea de vita din Australia este mai intai gatita, apoi desprinsa cu delicatete de pe os. Wang a descoperit o tehnica unica, secretul sau fiind sa lase carnea sa fiarba incet pe parcursul a trei zile, pentru a fi incarcata de arome.

"Ingredientele trebuie sa ramana cat mai naturale posibil, pentru ca savoarea ingredientelor sa iasa la suprafata", a declarat Wang.