O chelnerita dintr-un restaurant celebru din  Kansas, Statele Unite ale Americii a decis sa dezvaluie toate secretele. 

Chiar si la cele mai mai mari restaurante exista secrete. La micul dejun, in 99 la suta din cazuri omleta este facuta din pudra si nu din oua proaspete. 

O chelneriţa din Kansas a dezvaluit ca dupa ora opt seara vinde numai cafea decafeinizata, pentru a nu fi nevoita sa spele doua cafetiere: "Aduc la masa 12 cani de cafea, iar unor clienţi le spun ca este cafea obişnuita, iar altora le spun ca este decafeinizata. Insa toate canile au cafea fara cafeina", a declarat aceasta, conform Daily Mail. 

O alta chelneriţa recunoaşte un lucru ingrijorator: "Punem zahar in produsele pentru copii pentru a le face mai apetisante. Punem zahar mai mult chiar şi in aluatul pentru pizza".

CE SA NU COMANZI: 

Peşte in zilele de duminica sau luni. "Peştele este adus la restaurant de doua ori pe saptamana, deci cel mai bine ar fi sa fie comandat de marţi pana vineri".

La unele restaurante in salate este adaugat dressing cumparat la borcan, deşi in meniu scrie ca totul este facut in bucataria proprie.

Un alt secret bine pastrat este cel al meniurilor speciale. "La multe restaurante, meniul special este facut din ceea ce trebuie vandut repede inainte sa se altereze. Fiţi atenţi la supa zilei. Daca are peşte, probabil conţine produse de care vor sa scape repede", susţine un angajat.