Te scapa de viroze, depresie, insomnii si chiar celulita. Vorbim despre doua super alimente, mandarinele si rozmarinul care, combinate in aceeasi bautura, au efecte uimitoare.

 

 

Ca orice fruct din familia citricelor, mandarinele contin din plin vitamina C, avand actiune antivirala si anticancerigena. Aceste fructe dulci si portocalii ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor, previn instalarea bolilor neurovegetative si participa la absobtia fierului in corp, iar fibrele solubile si insolubile din mandarine previn acumularea colesterolului in intestine si ajuta la eliminarea completa a reziduurilor alimentare din corp. 

 

 

Grecii antici ardeau rozmarinul pentru a alunga spiritele rele si bolile. Intr-o traditie similara, crengutele de rozmarin erau asezate sub perna pentru a alunga cosmarurile. Ei bine, noi le folosim din plin in ceai pentru ca rozmarinul este un super aliment. Acesta este utilizat pentru imbunatatirea memoriei, creste capacitatea de concentrare, creste tonusul psihic, este un bun antioxidant si antitumoral. Preparatele pe baza de rozmarin sunt frecvent folosite in combaterea celulitei.  

 

 

Iata cum se pregateste o asemenea bautura delicioasa, dar si sanatoasa:

 

 

 

Sursa foto: Google.com