Potrivit marturiilor lui Asprey, aceasta reteta de cafea l-a ajutat sa slabeasca 18 kg. Cafeaua Bulletproof, asa cum a denumit-o Asprey, este o cafea cremoasa prevazuta pentru a inlocui o masa principala a zilei.

Care masa anume? De preferat micul dejun sau pranzul, si asta in primul rand pentru ca trebuie sa te si odihnesti… E cunoscut faptul ca si stresul ingrasa, de asemenea, noptile nedormite pot avea efect nedorit asupra kilogramelor.

Iata reteta spectaculoasei cafele:

Ingrediente:

– 1 cana de cafea

– 1 lingura de ulei de cocos

– 1 lingura de unt

Acest tip de cafea se prepara foarte usor: La doza obisnuita de cafea, adauga pur si simplu putin ulei de cocos si putin unt, apoi amesteca bine pana la omogenizare.

Secretul acestei bauturi celebre consta in concentratia mare de grasimi, care prelungeste timpul de digestie a cofeinei, rezultatul fiind un plus de energie pe toata durata zilei.

Consistenta ei induce o senzatie de satietate, fiind astfel ideala pentru persoanele care vor sa slabeasca. In plus, bautura este delicioasa si cremoasa.Senzatia de foame nu va mai exista cateva ore bune dupa consumul acestei cafele.

Potrivit relatarilor, aceasta cafea ar contine mai putine micotoxine decat retetele de cafea obisnuite.