Intr-o proba de sange concetraţia relativa a AND-ului de plante este mai mare decat AND-ul uman. Studiul s-a bazat pe analiza a peste 1000 de probe umane din patru studii independente. PLOS este un jurnal respectat care acopera cercetarea primara a disciplinelor din cadrul stiintei si medicinei. Este minunat sa vedem acest studiu publicat, acest lucru confirmand ceea ce multi au suspectat de ani de zile.

Cand vine vorba de culturi si alimente modificate genetic, nu avem nici o idee despre efectele pe termen lung pe care le pot avea. Nu exista nici o posibilate ca aceste produse sa fie testate pe o populatie destul de mare si pe un timp indelungat ca sa putem spune cu certitudine ca sunt inofensive.

Geneticianul David Suzuki si-a exprimat recent ingrijorarea, spunand ca fiintele umane fac parte dintr-un “experiment genetic masiv” pe parcursul multor ani, deoarece multi oameni continua sa consume OMG-uri, scrie healthy-romania.ro
Progresele in domeniul stiintei genomului de-a lungul ultimilor ani au aratat ca organismele pot partaja genele lor. Inainte de aceasta descoperire se credea ca genele se puteau imparti doar intre membrii individuali ai unei specii prin reproducere. Geneticienii urmareau de obicei mostenirea genelor in ceea ce ei ar numi “mod vertical”, cum ar fi reproducerea unui mascul si o femela.