Celebrul bucatar a luat decizia de a slabi dupa ce a facut cateva analize, iar medicii l-au speriat si i-au spus ca risca sa se imbolnaveasca.

Imediat ce a primit acest avertisement Scarlatescu a decis sa isi recapete sileueta de odinioara. Initial el a spus ca a tinut doar regim. El a marturisit ca a renuntat in primul rand la paine si dulciuri, insa adevarul ar fi altul. O sursa apropiata acestuia a dezvaluit ca Scarlatescu a tinut intr-adevar o dieta persoanalizat, dar dupa ce ar fi facut o operatie de micsorare a stomacului.

 “Cine poate slabi atatea kilograme in cateva luni? Sa fim seriosi! Cu nicio dieta din lume nu slabesti 30-40 de kilograme in cateva luni. Catalin si-a facut operatie la stomac, si-a “montat” inel, asa a reusit sa slabeasca in timp record. A fost singura varianta ca sa poata slabi repede si fara sa se chinuie. El este gurmand, pofticios. Chiar el spunea cum sa-i spui unui bucatar sa nu mai manance sau sa tina dieta? A slabit foarte mult, pielea a inceput sa i se lase, s-a umplut de varice si vergeturi. Asa se intampla cand slabesti foarte multe kilograme intr-un timp prea scurt. Important este insa ca se simte bine, ca mananca sanatos si ca e in afara oricarui pericol. A fost si la analize, la control, si totul este ok. Era prea gras si incepuse sa aiba probleme de sanatate”, sustin surse din anturajul celebrului bucatar.