Un pranz copios sau o cina savuroasa pentru intreaga familie! Asta a pregatit interpreta Elena Javelea, in cadrul celui mai tare show culinar de la PRO TV, Gusturile se discuta. Silvia Petrov i-a dat o mana de ajutor, iar la final, bucatarul-sef Petru Chicu, a trebuit sa dea o nota, capodoperei culinare.

Iata de ce ingrediente ai nevoie, ca sa pregatesti aceasta reteta:

Ingrediente:

Cum se prepara:

Carnea se sareaza si condimenteaza. Cartofii se curata, se spala si se taie. Intr-un bol separat, se adauga o lingura de mustar si una de miere si se face un sos special. Acest sos se adauga peste carnea condimentata. Cartofii felicati se pun intr-un vas, iar de-asupra ciupercile. Acest amestec se sareaza si se condimenteaza, dupa gust, dupa care, se adauga ulei. Varza murata se taie marunt, peste ea se adauga ceapa verde tocata marunt. Carnea se pune peste cartofi si se da la cuptorul incins, pentru o ora, la temperatura de 200 de grade. Cand este gata, se serveste cu salata de varza murata. Pofta buna!