Este vorba despre iluzionistul Garry Cozma si sotia sa, Cristina, care este actrita. I-am surprins pe cei doi la bucatarie, pregatind o reteta delicioasa de paste italiene cu ciuperci si sos Bechamel, si o salata de legume.

Treptat, gatitul bucatelor s-a transformat intr-un adevarat spectacol si nu e de mirare, la cat de nebunatici sunt Garry si Cristina si mai pui ca domnul Garry stie adevarate trucuri incendiare. Daca te-am intrigat, te invitam sa vezi show-ul culinar in reportajul de mai jos.

INGREDIENTE PENTRU SALATA:

1. rosii cherry

2. varza de pechin

3. castraveti

4. ardei gras

5. seminte de kia

6. lamaie

7. ulei de masline

8. rucola

Modul de preparare: Ingredientele se taie se amesteca si se asezoneaza cu sare, ulei si seminte de kia.

Ciuperci cu ciuperci si sos Bechamel:

Ingrediente:

Pentru sos e nevoie de ciuperci, lapte, unt, nucusoara, sare, faina. (Se topeste untul intr-o cratita, dupa care se adauga sare, nucusoara, o lingura de faina, apoi laptele, cand se omogenizeaza se pune acest amestec peste ciuperci.

Intr-o tigaie se caleste ceapa, adaugam un pic de apa, apoi usturoiul si apoi ciupercile. Pastele se fierb cu 2 minute mai putin decat este indicat pe ambalaj, cand sunt gata se adauga peste ele sosul bechamel si se lasa 2-3 minute. Pofta buna!