Natalia Gordienko a demonstrat ca este o fire foarte creativa, talentata si originala. Artista a pregatit Clafoutis, un desert delicios frantuzesc, care iti lasa gura apa. S-a descurcat de minune in cadrul celui mai tare show culinar, Gusturile se discuta, de la PRO TV.
Ingrediente:
– 500 g. visine
– 4 oua
– 100 g. zahar
– 100 g. faina
– 220 ml. lapte
– 2 linguri unt (pentru uns tava) si o lingura pesmet
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 180 grade C. (foc potrivit).
Se spala visinele, se unge cu unt o forma de tarta (diam. 26 sau 28 cm). Se presara uniform pesmetul. Se repartizeaza inauntru visinele.
Pentru aluat, se bat ouale cu zaharul pana se spumeaza. Se inglobeaza faina cernuta; se toarna laptele si se amesteca usor cu o spatula. Se toarna aluatul (nu va speriati daca aluatul e fluid, asa trebuie sa fie!) deasupra visinelor din tava si se da la cuptor pentru cca. 30 de minute. Primele 20 de minute la 180 grade C (foc potrivit) iar urmatoarele 10 la foc mai mic (170 grade C