Femeia a povestit pentru retete.perfecte.md ca, ideea de a slabi i-a venit cu doua saptamani inainte de ziua sa, cand s-a pornit la shopping si a probat cateva tinute. Momentul culminant a fost rochia pe care nu a putut sa o incheie, din cauza surplusului de kilograme. "Dupa 3 luni de la nastere m-am apucat de sport. 3 Luni de sala cu regim alimentar si -1 kg, asa ca am lasat sala. Tot din cauza schimbului hormonal dupa nastere. Am dat mai multe analize. Am citit mult despre schimbarile dupa nastere, multi spuneau ca sunt diete care schimba metabolismul. Am incercat multe diete de care ma tineam maxim 1 zi. Vedeam ca timpul trece, dar kilogramele de pe mine raman. Cu 13 zile inainte de ziua mea cautam cadouri prin magazine. Am vazut o rochie care nici nu se incheia pe mine. Alta marime nu era. Am spus ca pana aici a fost, trebuie sa incap in ea.", a spus Nicolina Nazarco.

 

Rochia preferata a ambitionat-o atat de mult sa slabeasca, incat Nicolina a mers acasa si a inceput sa rascoleasca Internetul ca sa se documenteze. Intamplator a descoperit cateva informatii despre dieta daneza de 13 zile: "Am zis ca o fac si pe asta. Dupa nastere am ramas cu 71 de kilograme. Timp de 13 zile am slabit 8 kg. Ideea nu a fost sa slabesc in kilogramem dar sa incap in rochia. Am pariat cu sotul meu ca daca ajung la 55 de kilograme, plecam intr-o vacanta de vis.", a mai povestit Nicolina Nazarco.

Sustinerea sotului, dar si marea sa dorinta de a scapa de kilograme au constituit un moment forte pentru Nicolina, care timp de 13 zile s-a apucat sa tina un regim cu un meniu fix. "Nu puteai schimba absolut nimic. Nu poti inlocui niciun aliment in aceasta dieta. A fost foarte usor! Mai ales cand vedeam cum pe zi ce trece scad kilogramele, dar mai ales centimetrii. Sportul e foarte important atunci cand ai si o alimentatie sanatoasa desigur. Dupa aceasta dieta Nu ai voie sa revii la obiceiurile vechi. Trebuie miscare si un regim sanatos. Multi imi spuneau ca nu e bine asa, ca nu se poate. Aceasta dieta e pentru a schimba metabolismul este realizata de catre medicii danezi. Sunt restrictii pentru mamele care alapteaza, persoane cu diabet.", a mai specificat Nicolina Nazarco.

 

Asa arata dieta daneza pentru 7 zile, insa Atentie! In cazul in care vrei sa tii acest regim, consulta-te neaparat cu un medic

Sursa foto: arhiva personala