Fara inima, ficat şi creier nu se poate trai, aşadar trebuie sa-l preţuiţi la adevarata lui valoare şi sa fiţi mult mai atenţi cu stilul de viaţa pe care-l duceţi şi de asemenea, sa efectuaţi o detoxifiere regulata, caci nu doar sufletul are nevoie de curaţare.

Ficatul, potrivit healthyfoodhouse.com este cel care ajuta la sintetizarea proteinelor din alimentaţie dar este şi responsabil pentru curaţarea sangelui şi implicit este cel care face sa funcţioneze procesul eliminarii toxinelor din organism. Poate aţi auzit ca sunt unele persoane care işi ajuta membrii familiei bolnavi de ciroza şi le doneaza o parte din ficat, pentru ca potrivit medicilor de specialitate ficatul are miraculoasa capacitate de a se regenera.

Daca obişnuiţi sa mincaţi gras sau numai de la fastfood, daca aveţi ceva probleme cu alcoolul sau sunteţi nevoiţi sa luaţi medicamente pe termen lung este bine sa va protejaţi ficatul şi sa faceţi cat mai des o detoxifiere.

Va prezentam mai jos o cura scurta cu efecte uimitoare asupra sanataţii ficatului, şi evident asuprea intregului corp – Stafidele şi apa iţi detoxifica organismul:

Cum trebuie sa procedaţi:
1. Trebuie sa cumparaţi stafide brune de calitate superioara. Apoi, alegeţi o mana plina cu stafide şi puneţi-le intr-un vas dupa care turnaţi cu o cana apa peste ele de trei ori. Dupa aceea, in aceeaşi apa fierbeţi stafidele timp de 2 minute, dupa care lasaţi-le sa se odihneasca 24 h.
2. Beţi acest conţinut de apa cu stafide dimineaţa pe stomacul gol. Puteţi sa il beţi ori fierbinte, cald sau la temperatura camerei.

Deşi efectele vor incepe sa se vada dupa doua zile, este indicat sa ţineţi aceasta cura timp de o saptamana. De asemenea ar fi bine daca v-aţi opri de la mancarurile grase şi de la consumul de alcool pe durata acestui tratament naturist.

Cum trebuie sa procedaţi:

Trebuie sa cumparaţi stafide brune de calitate superioara. Apoi, alegeţi o mana plina cu stafide şi puneţi-le intr-un vas dupa care turnaţi cu o cana apa peste ele de trei ori. Dupa aceea, in aceeaşi apa fierbeţi stafidele timp de 2 minute, dupa care lasaţi-le sa se odihneasca 24 h.

Beţi acest conţinut de apa cu stafide dimineaţa pe stomacul gol. Puteţi sa il beţi ori fierbinte, cald sau la temperatura camerei.

Deşi efectele vor incepe sa se vada dupa doua zile, este indicat sa ţineţi aceasta cura timp de o saptamana. De asemenea ar fi bine daca v-aţi opri de la mancarurile grase şi de la consumul de alcool pe durata acestui tratament naturist.

Ce proprietaţi mai au stafidele

Conform sanatatea.com acestea au urmatoarele caracteristici benefice pentru sanatate:

au rolul de a stimula vindecarea anxietaţii

ajuta in tratarea oboselii şi prevenirea starilor depresive

au un rol foarte mare in prevenirea neoplasmelor şi a tumorilor de tip malign

şi tot stafidele au capacitatea de a micşora riscul apariţiei de boli de inima