Cum sa slabesti cu miere si scortisoara:
Intr-o cana mare cu apa fierbinte se pune o lingura de miere si o jumatate de lingura de scortisoara, proaspat macinata (este mai buna la gust si proprietatile ei sunt mai puternice). Se lasa sa dea in clocot, apoi se raceste si se imparte in doua, O jumatate de cana se va bea dimineata pe stomacul gol (nici macar apa chioara nu trebuie bauta inainte), iar cealalta jumatate de cana seara, inainte de culcare (nu inainte de a va fi pregatit portia pentru a doua zi). Dupa ce ati baut portia de seara, nu trebuie sa mai consumati nimic altceva.

Amestecul de miere şi scorţişoară va duce la accelerarea ardeilor. Astfel, veţi reuşi să pierdeţi până la 2 kg într-o săptămână, fără să depuneţi vreun alt efort. În plus, veţi vedea că are efect şi asupra colăceilor de pe burtică, grăsimea de pe această parte a corpului fiind mai uşor de dizolvat decât în cazul altor diete.

Nu trebuie să faceţi modificări substanţiale în dieta zilnică, Sigur, întotdeauna ajută diminuarea consumului de dulciuri, pâine şi grăsimi. Nu neglija nici mişcarea – dacă nu poţi să faci exerciţii fizice, apelează măcar la mersul pe jos. 1000 de paşi, în ritm sportiv, pot face adevarate minuni!