Acest tanar si-a propus sa demonstreze publicului larg cat de (ne)sanatoase sunt produsele alimentare de pe rafturile magazinelor de la noi si ce se ascunde in spatele etichetelor, astfel si-a creat un vlog.

Publicat:29.10.2018, 14:08

De jumatate de an, Dragos Munteanu a gasit o modalitate inedita de a vorbi despre mancarea sanatoasa, bogata in nutrienti, dar si despre produsele alimentare care contin E-uri toxice in exces si substante cancerigene. Iata cum ia nastere un episod: "La intamplare alegem o tema si un aliment. Toata informatia despre el gasesc pe internet. Afla ca este posibil si singur sa te informezi. Am fost de multe ori acuzat de antireclama."

Tanarul a povestit cum se intampla de obicei lucrurile frumoase: "Eu am tema, am sablonul, eu sunt editorul - pot sa construiesc epidosul cum vreau eu. Am la dispozitie o saptamana." Totodata, aceasta preda cursuri de videoblogging copiilor pana in varsta de 14 ani. 

Desi promoveaza o alimentatie sanatoasa, intr-un corp sanatos: "Iubirea vietii mele ramane a fi chebabul!", mai in gluma, mai in seris, a declarat vloggerul. Din interviul de mai jos, afla care este cel mai nociv produs de pe piata si care a fost cel mai vizualizat video din cariera sa:

Sursa foto: Google.com; Facebook.com