Cand colegii fiului ei au ras de ea ca este prea grasa, o mama din australia a decis sa ia nişte masuri. in varsta de 37 de ani şi cantarind 130 de kilograme, Casey Gemmell a decis sa faca cateva schimbari in legatura cu stilul ei de viata. Orele petrecute in sala de sport şi eliminarea a patru alimente din dieta ei, au ajutat-o sa faca progrese semnificative. Dupa patru ani de efort, corpul lui Casey arata cu totul diferit.

totul a inceput cand Casey a decis sa incerce o aplicatie numita „alergator de 5 kilometri”. „aplicatia promitea ca, in doar opt saptamani, transforma pe cineva dintr-o catastrofa intr-o persoana care poate alerga cinci kilometri pe zi”, povesteşte australianca.

Dar sportul nu este singurul aspect al pierderii in greutate. Casey a luat, de asemenea, decizia de a face unele schimbari majore in dieta sa. Femeia a scos definitiv din alimentaşie branza, pastele, painea şi sucurile. toate aceste alimente sunt bogate in carbohidrati, zahar şi sare, conform unica.ro.

Deşi a fost dificil sa se adapteze la noul regim, rezultatele au inceput sa apara chiar dupa primele luni de dieta. Reuşea sa iasa mai uşor din maşina, nu mai avea nevoie de prelungiri ale centurii de siguranta in avion şi se putea incadra in ceea ce ea considera „haine normale pentru oameni”.

Primii paşi au fost cei mai grei, iar Cassey recunoaşte ca la inceput şi-a pastrat cu greu motivatia de a merge la sala de sport in fiecare zi.

acum, Casey alearga in aer liber de trei sau patru ori pe saptamana şi merge la sala de sport de cinci ori pe saptamana. in ciuda faptului ca a slabit, Casey Gemmell şi-a pastrat motivatia şi nu renunta la stilul de viata sanatos.