Nutritionistul Mihaela Bilic, ne spune cum putem scapa de kilogramele nedorite renuntând doar la un singur aliment. Un aliment
care se gaseste în fiecare casa si se foloseste practic la orice gatit. Un produs la care cu siguranta nu te-ai gândit ca te poate îngrasa. În doar o luna vei reusi sa slabesti garantat si sa ai un corp perfect. Iata despre ce aliment este vorba!

Nutritionistul Mihaela Bilic ne învata cum sa reinventam gatitul în favoarea siluetei.Iata ce a scris pe pagina sa de facebook:
„Nimic nu se compara cu mancarea gatita cand vine vorba de preparate echilibrate si sanatoase. Orice ai manca gata ambalat dintr-un pachet sau orice pui la repezeala pe pâine din frigider are volum mic si multe calorii.
Orice poti manca rece in picioare, in masina sau in canapea la televizor ingrasa mai tare decat o farfurie de ciorba sau de tocanita. Pentru cei care vor sa slabeasca exista chiar recomandarea sa nu aiba la indemana decat mancare care trebuie gatita/incalzita/mancata cu tacâmuri.
Dar si gatitul asta poate fi o capcana daca nu suntem atenti la ulei. Avem in traditiile culinare uleiul ca si ingredient obligatoriu in orice preparat, totul incepe cu „se pune ulei in cratita”( La 100cal/lingura pot sa va spun ca obiceiul asta ne „costa” silueta.