Daca vrei sa previi sau chiar sa scapi de aceste afectiuni, acorda o atentie deosebita greutatii pe care o ai. Poti incepe cu acest suc de patrunjel pentru slabit, care se prepara in 5 minute, se consuma 5 zile si poti slabi chiar si 5 kilograme datorita lui.

Acest suc de patrunjel pentru slabit topeste rapid grasimea din organism. Sucul de patrunjel nu are doar un efect benefic asupra siluetei, ci imbunatateste si functionare inimii, rinichilor, ficatului si articulatiilor.

Persoanele care au probleme cu greutatea prezinta un risc mare de a face diabet, tensiune arteriala, boli de inima.

Ingrediente

1 lamaie

60 grame patrunjel verde

300 ml apa

Mod de preparare

Stoarce lamaia, toaca foarte marunt patrunjelul ( poate sa devina si pasta) si adauga apa.

Mod de preparare

Stoarce lamaia, toaca foarte marunt patrunjelul ( poate sa devina si pasta) si adauga apa. Asta e tot! Acest suc de patrunjel pentru slabit este fara indoiala unul dintre cele mai simple remedii naturiste care elima grasimea din organism, detoxifiaza, asigura sanatatea si altor functii vitale ale organismului si este o adevarata bomba de eneregie si vitamine.

Bea suc de patrunjel pentru slabire in fiecare dimineata, inainte de micul dejun, timp de cinci zile consecutiv. Fa apoi o pauza de 10 zile, si repeta procesul, in cazul in care doresti sa slabesti si mai mult.

Acest amestec din suc accelereaza arderea grasimilor si in acelasi timp asigura vitaminele si mineralele de care are nevoie organismul pentru a se mentine sanatos. Patrunjelul imbunatateste digestia si elimina excesul de apa din organism.

In plus, acest suc de patrunjel pentru slabire este si foarte ieftin. Patrunjelul este autohton, il putem gasi peste tot si nu costa foarte mult. Pentru acest suc, dar si pentru consum in general, cauta sa cumperi patrunjel cat mai proaspat, autohton, pentru ca doar asa poti obtine de la frunzele sale aromate vitaminele si mineralele pe care patrunjelul le are.