1 . Bier Platz: Este unul dintre cele mai populare localuri din Chisinau, und epoti degusta diferite tipuri de bere si petrecere o atmosfera placuta impreuna cu prietenii sau cei dragi. Localul este deschis de la 12.00-00.00 si poti savura micul dejun, pranzul sau cina. totusi, pentru ca este un local unde berea sta in capul mesei, fii sigur ca vei avea ocazia sa te racoresti cu cele mai bune tipuri de bere.

 

2. Beer-House, este un alt local din Chisinau, specializat in bere, si gustari delicioase la bere. La halba sau in sticla, poti avea parte de o serie de gusturi si de arome desavarsite.Mandria restaurantului Beer House este berea produsa chiar in propria berarie. Fie ca esti pasionat de bere sau un simplu curios, echipa BH te poate ajuta sa alegi berea care ti se potriveste cel mai bine.

La Beer House poti savura  5 beri artizanale servite la halba. Berea blonda clasica de la BH este o bere de tip pilsner, caracterizata de un gustsuav de malt Pils si cereale, care poate fi servita la orice mancare si avand orice dispozitie. Berea bruna pe care o are in meniu BH este o bere de tip lager cu un gust moale si o usoara tenta de hamei. Poti savura fie o bere BH bruna filtrata, fie una nefiltrata, asa cum iti dicteaza inima. Berea de grau de la BH este o bere tare cu un gust foarte bogat, fermentata pe malt de grau. iar berea BH Viena are un gust de malt distinctiv, este putin rosietica si poate fi savurata cu sau fara gustar 

3. Pivnushka А-95, localul unde poti savura cate o halba de bere rece, urmarind un meci de fotbal sau ascultand o prestatie live. Un meniu  extrem de variat cu bucate si produce de mare oferite la bere. 

 

4. Dublin Pub. Un pub cu specific irlandez, unde ai ocazia sa savurezi o portie de bere verde si nu doar.

 

 

 5. The Flying Pig. Este situata in sectorul Riscanovca al capitalei. Aici puteti comanda o zeama de pui cu mamaliga si tocana sau un platou de carnaciori  si carne la gratar. Toate aceste bucate vor putea fi asociate cu multa bere buna.

 

6. Carlsberg Pena Pub- un local situat in inima Chisinaului, care aduna seara de seara iubitorii de bere proaspata si bucate delicioase. Cu un decor atractiv si o deservire ca la carte, acolo vei putea sa savurezi mai multe feluri de bere si sa te racoresti.

 

7. Kozlovna Ceska Pivni Restaurace- Bucatarul sef va rasfata cu delicii speciale, iar barmanul – cu cocktail-uri originale. si mai mult ca atit! Cinci zile pe saptamana, de miercuri pana duminica, Kozlovna asteapta oaspeţii cu muzica live. in plus, acolo ai ocazia sa gusti din diverse tipuride bere si bucate delicioase.

 

 

8. Brother's Pub: se spune ca la Brothers' PUB gasesti mereu bere proaspata, cele mai bune urechiuse de porc, grill sila prima bere ai gustare gratis din partea casei.

 

9. Reteaua de bararii Draft: Meniul berariilor Draft este adaptat oricaror preferinţe si gusturi, intrucat aici se pot gasi cinci feluri de bere la halba, platouri de carne, gustari reci si calde, sase feluri de burgere, supe, pasta, salate, garnituri si deserturi.

 

 

 

 10. Iar daca iti este pofta de o portie de raci cu bere, atunci trebuie sa mergi la restaurantul Villa Noua, care te va incanta cu varietatea de bere si un meniu delicios.

 

 

Sursa foto: facebook.com