Daca vei pune ceapa in congelator cu 10 minute inainte de a o curata, atunci nu iti vor mai da lacrimile. Este un truc simplu si eficient pe care l-ai putea incerca si tu.

De asemenea, mai exista si alte trucuri pe care le poti folosi in bucatarie. spre exemlu, daca vrei ca legumele sa fie mai crocante, atunci tot ce trebuie sa faci este sa le pui in apa rece. adauga si o jumatate de cartof in apa. Poti face asta iniante de a gati morcovii, telina sau ridichile, astfel incat acestea sa fie mai crocante.

Daca vinul pe care il ai acasa incepe sa isi schimbe gustul si sa devina mai acru, nu trebuie sa il arunci. ai putea adauga cateva stafide in sticla si astfel vei rezolva problema.

Pentru ca sarea de bucatarie sa nu se mai intareasca, ai putea pune cateva boabe de orez in solnita. Este un truc simplu pe care il poti incerca, conform teotrandafir.ro.

stiai ca atunci cand pregatesti un desert ai putea inlocui ouale cu o jumatate de banana? incearca si tu asta data viitoare cand pregatesti ceva dulce si vezi rezultatele.

Daca vrei ca branza din frigider sa reziste mai mult timp, atunci ai putea sa o invelesti in hartie.

atunci cand pui ouale la fiert, ai puta recurge la un truc interesant astfel incat rezultatul final sa fie perfect. Pune la fiert doua oua, apoi pune in apa putin bicarbonat de sodiu si putin suc de lamaie.