Valeria Turcan este tanara care are unul dintre cele mai urmarite si mai delicioase bloguri culinare. Mai multe detalii curioase despre pasiunea ei, a povestit chiar ea.

Publicat:20.11.2018, 15:10

Pentru Valeria Turcan, pregatirea unei retete inseamna mai mult decat documentare, colectarea produselor, procesul de realizare si savurarea deliciilor gatite. Toate aceste elemente adunate impreuna reprezinta domeniul ei de activitate. 

Din pasiunea pentru a gati apetisant si gustos, Valeria si logodnicul ei, Maxim, s-au gandit sa isi imparta experienta si cu prietenii virtuali, astfel au realizat o pagina de Facebook unde postau experimentele lor culinare. A trebuit sa treaca doar cateva luni si cuplu a inteles ca este loc pentru ceva mai mult. Astfel pe 5 august 2015, ei au lansat site-ul oficial "Valerie’s Food", care se bucura de mare succes pana in prezent.  

Mai tarziu, satena a devenit una dintre cele mai populare bloggerite de la noi din tara: "Odata mergeam pe strada, si o persoana mi-a spus: Valeria, tu esti? Initial nu intelegeam cum pot sa merg si sa ma opreasca lumea.", a spus ea, despre celebritate. 

Acum, bloggerita se mandreste cu o realizare frumoasa si numerosi urmaritori, insa evident, nu lipsesc nici parerile negative: "Multi imi spun tu trebuie sa mananci limba romana, ca sa nu comenteze lumea." 

"Uneori nu dormi noptile...", a adaugat ea. Afla cata munca se ascunde in spatele unei retete publicate pe internet. 

Sursa foto: Facebook.com