Ai lua bineinteles un mic dejun frantuzesc. Si unde in alt colt din lume  ai putea avea la alegere dintre atat de multe cafenele, bistrouri, terase mici si cochete, pe stradute retrase sau din contra, in inima capitalei , ori ascunse de tumultul orasului prin gradini sau parcuri daca nu la Paris?!

Undeva, la una dintre aceste mese vei sta si iti savura micul dejun frantuzesc, un mic dejun ce are un miros anume si care nu poate fi descris, ci doar trait si care odata trait iti ramane intiparit in minte forever.

Un mic dejun la Paris nu e un moment, e o stare. Chiar daca pe alocuri, tabloul are cateva clisee, cum ar fi croissantul cu unt si dulceata, cafeaua si turnul Eiffel undeva in departare, merita sa visam ca vom fi intr-o dimineata oarecare parte din peisaj.

Frumusetea unui mic dejun la Paris e surpinsa adesea de turisti de ocazie, dar si de artisti sau fotografi profesionisti in ipostaze inedite.

Si pentru ca nu se stie nicidoata unde vom lua micul dejun maine dimineata, putem sa speram ca vom ajunge personaje intr-o astfel de secventa ce descrie atmosfera pur parizina la primele ore ale diminetii. Deci…o dimineata la Paris, cu soare si mic dejun, cu siguranta on my bucket list!