Regulile de igiena pentru restaurante sunt foarte stricte, dar cu toate acestea se intampla ca anumite obiecte cu care noi clientii intram in contact sa fie pline de microbi

Publicat:20.04.2018, 09:41

Cel mai indicat este sa te speli pe maini imediat dupa ce ai consultat meniul. Paginile lui sunt atinse de zeci de oameni zilnic si nimeni nu il curata, mai ales daca este din hartie. Pentru siguranta clientilor meniurile ar trebui sa fie plastifiate pentru a putea fi sterse la intervale regulate de timp sau, daca sunt din hartie, sa fie schimbate din cand in cand.Unele restaurante au cautat sa rezolve aceasta problema. in fiecare zi sterg meniurile cu dezinfectant, potrivit declaratiilor publicate de angajati pe site-ul Reddit. Oricum, din momentul in care este sters pana ti-l pune ospatarul in mana va trece pe la foarte multe persoane, asa ca nu te baza prea tare pe acest lucru.

Un studiu realizat la cererea unui televiziuni americane citat de Reader’s Digest a demonstrat ca meniul unui restaurant contine 185.000 de bacterii, de 16 ori mai mult decat solnita. aceasta este al doilea cel mai murdar obiect dintr-un restaurant.