Artista acorda o atentie sporita alimentatiei si se pare, datorita morcovilor, se mentine tanara si frumoasa. Din frigiderul solistei nu lipsesc aceste radacinoase, indiferent de anotimp.

„Dieta nu am tinut niciodata. Post, da. Asa m-a invatat mama. Eu nu am reusit sa tin cap-coada un post. Dar cand vreau sa mai slabesc, asta fac. Pe vremuri, cand era Ileana la mine si deschidea frigiderul, cadeau morcovii si imi striga ca nu are ce sa manance la mine. Acum se intampla asta cand ma duc eu la ea si deschid frigiderul”, a marturisit Anastasia Lazariuc la o emisiune TV.

Meritul il au si genele, dar si stilul de viata echilibrat pe care l-a avut de-a lungul vietii. Artista a dezvaluit cateva dintre trucurile care o ajuta sa fie intr-o forma excelenta.

"Nu am fumat, nu am baut, nu am fost un om de noapte. De aceea, nici nu am cantat prin baruri. Sunt matinala. Cum ma trezesc, fac putina miscare si beau un pahar de apa pe stomacul gol, pentru ca asa cum ne spalam pe fata, trebuie sa ne spalam si pe interior. Apa trebuie sa fie calda, in nici un caz rece sau fierbinte. Uneori, o beau cu lamaie", a mai spus Anastasia Lazariuc.

Micul dejun incepe cu un suc de fructe si legume:"Imi fac un suc din morcovi, telina, un mar sau citrice, uneori pun si sfecla rosie, buna pentru ficat sau un cartof crud, care e bun pentru cei care sufera de ulcer", spune ea.

 

Tot dimineata, Anastasia mananca o felie de paine neagra cu unt sau cu ulei de masline, un ou, la pranz salate, iar seara dupa o anumita ora nu se mai atinge de mancare.

"Se spune ca masa de dimineata trebuie sa fie cea mai copioasa, masa de pranz trebuie sa o imparti cu prietenul, iar cea de seara sa o dai dusmanului. Si mama imi spunea sa nu mai mananc dupa asfintitul soarelui, pentru ca si astrele au o mare legatura cu corpul nostru, metabolismul fiind mai lent", explica vedeta.

 

Din casa artistei nu lipsesc mierea, laptisorul de matca, pe care il considera cel mai bun antibiotic, polenul si seminte de tot felul. Consuma foarte putina carne si mai mult peste, iar in aceasta perioada cat mai multe verdeturi (loboda, leurda, stevie, spanac, salata verde), mai ales ca suntem in post.