Se pare ca, in urma unor cercetari facute de chinezi, s-a descoperit o modalitate simpla si eficienta care poate preveni cancerul de plamani. Potrivit oamenilor de stiinta de la Centrul pentru Preventie si Control Jiangsu, consumul de usturoi crud de cel putin 2 ori pe saptamana poate sa scada riscul de cancer pulmonar cu 44%. Chiar si in cazul persoanelor care fumeaza riscul poate fi scazut cu 30 de procente.

Se pare ca, in urma unor cercetari facute de chinezi, s-a descoperit o modalitate simpla si eficienta care poate preveni cancerul de plamani. Potrivit oamenilor de stiinta de la Centrul pentru Preventie si Control Jiangsu, consumul de usturoi crud de cel putin 2 ori pe saptamana poate sa scada riscul de cancer pulmonar cu 44%. Chiar si in cazul persoanelor care fumeaza riscul poate fi scazut cu 30 de procente.

Ba mai mult, cercetari anterioare au demonstrat faptul ca usturoiul ne poate proteja plamanii de diverse afectiuni si mai mult decat atat, poate reduce riscul tumorilor cu o treime.

In studiul care a fost realizat recent, cercetatorii chinezi au ales sa compace 1.424 de pacienti care sufereau de cancer de plamani cu 4500 de adulti sanatosi.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!