Şase legaturi de patrunjel verde se spala şi se aleg numai frunzele şi codiţele fragede. Se toaca marunt şi se amesteca cu o cantitate egala de frunze de menta proaspat tocate. Se adauga o lingura de grau faramiţat care a fost inmuiat in apa calda 30 minute, o roşie mare taiata in cuburi mici şi zeama de la jumatate de lamaie. Menta proaspata se poate pastra peste iarna in congelator sau in ghiveci.

Salata de patrunjel se maninca in cursul zilei ori de cate ori va este foame.

La micul dejun se consuma o ceaşca de cafea neagra şi un fruct (portocala, banana, grapefruit, capşuni sau mar). La pranz trebuie sa mancaţi piept de pui la gratar sau fiert, un mar sau o para, iar la cina un ou fiert (preferabil cu doua galbenuşuri), un morcov mare crud, un mar ionatan.

Regimul se ţine minim o saptamana, timp in care veţi reuşi sa slabiţi 3-3.5 kg. Va trebui sa consumaţi zilnic cel puţin 3 litri de apa, ceai neindulcit sau chiar borş crud.