Pe zi ce trece, slabeste tot mai mult si arata spectaculos. Natalia Colesnic emana multa senzualitate si sex-appeal. Nu duce cont de kilogramele in plus sau in minus, dar recunoaste ca se bucura si e multumita de ceea ce vede in oglinda. Natalia a marturisit pentru retete.perfecte.md ca nu crede in diete-minune, dar are o regula de aur, care o ajuta sa isi mentina greutatea: "In primul rand e disciplina si dorinta majora de a ma iubi eu pe mine. In al doilea rand, regula de aur e sa acceleram metabolismul. Am invatat in acesti ani ca, un metabolism care lucreaza sanatos, va va bucura cu rezultate. Si, al treilea punct, sa nu mai cred in diete-minune, ceea ce va recomand si voua. Vreti sa slabiti? Munciti! Vreti sa ramaneti asa cum sunteti, atunci tineti diete!", a spus Natalia Colesnic. 

Exista alimente la care ai renuntat definitiv?

Natalia Colesnic: Am renuntat la tot ce e toxic, dar, in schimb, am invatat combinatiile alimentare corecte, datorita carora am reusit sa obtin rezultate frumoase. Si, dragi femei, noi nu mancam, noi gustam din toate! O regula de aur, pentru ca degustatiile ne permit sa nu ne interzicem nimic, dar, in acelasi timp, sa ramanem in forma. Am invatat sa fiu disciplinata! Orele de masa nu le scap, sunt exemplara. Mananc oriunde imi cade, in taxi, in avion, in parc, asteptand transportul, la salon...oriunde! In plus, daca saptamana asta am reusit sa ajung la rezultatul propus, asta nu inseamna ca cealalta saptamana voi sta pe fast-food ori placintele si dulciuri. NU!"

Totodata Natalia Colesnic are si mici slabiciuni atunci cand vine vorba de mancare: "Fructele de mare, pestele. Le-as manca toata ziua!".

Chiar daca are o agenda incarcata, reuseste sa respecte cu strictete, cele mai importante mese ale zilei. "Sunt exemplara, asa ca, 5-6 mese, uneori 7, toate ale mele si super gustoase. Vrei sa vezi un om care mananca si slabeste?! Priveste-ma! Asta-s eu", a recunoscut Natalia Colesnic.

 

Totusi, recunoaste ca, la capitolul hidratare sta cam prost: "Incerc sa ma autodepasesc si sa-mi asigur cantitatea minima de apa, iar asta datorita super mega aplicatiei care-mi aminteste: Nata, e timpul sa bei apa! Ce noroc avem de tehnologiile astea", rade Natalia Colesnic.

Iar daca ii este pofta de ceva dulce stie sa o potoleasca, intr-un mod intelept: "Poftele apar ca noi sa le potolim! Asta fac si eu. Degustarea e cea mai buna solutie."

 

Obisnuieste sa isi inceapa ziua cu o cafea delicioasa si sa o incheie la o discutie cu prietenele dragi, de exemplu, cu interpreta Tany Vander. "Cu ea discut orice, despre tot, dar cel mai des meniul zilei urmatoare.", a spus Natalia Colesnic.

 Sursa foto: Arhiva personala