INGREDIENTE

3-4 dovlecei

300 g piept de pui tocat
1 ou
2 catei usturoi
o ceapa mica
1 lingura ulei de masline
100 g rosii cherry/1/2 conserva rosii cuburi
1 lingurita condimente italiene
70 g mozzarella
50 g parmezan
2 linguri pesmet
sare
piper
2 linguri patrunjel

MOD DE PREPARARE:

Spala si taie dovleceii pe lungime, apoi scobeste interiorul fiecarei jumatati cu o lingura, pana ce scoti toate semintele si putin din pulpa.

Soteaza ceapa tocata marunt, impreuna cu usturoiul maruntit in lingura de ulei. Dupa 1-2 minute, adauga rosiile cherry tocate sau rosiile cuburi, apoi lasa amestecul pe foc pentru inca 2-3 minute. Potriveste de sare si piper si da compozitia de pe foc.

Combina legumele sotate cu carnea de pui tocata si adauga oul, mozzarella, condimentele italiene. Umple barcutele de dovlecei cu amestecul obtinut, apoi presara pe fiecare parmezanul urmat de putin pesmet.
Da barcutele de dovlecei la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 25-30 de minute. Serveste-le cu patrunjel proaspat deasupra.