Ingrediente

3 pachete de piscuiti digestivi

15 linguri de unt topit
3 linguri de zahar
400g crema de branza moale
O cana si un sfert de lapte condensat indulcit

Jumatate de cana de zahar vanilat
2 linguri extract de vanilie
500g ciocolata

Mod de preparare

Pune biscuitii intr-o punga de plastic resigilabila si zdrobeste-i pana obtii o consistenta ca a nisipului.

Pune biscuitii intr-un vas alaturi de zahar si unt. Amesteca bine. Preseaza amestecul intr-o tava. Tine la congelator cel putin 10 minute.

Folosind un mixer electric, bate crema de branza pana devine pufoasa. Adauga laptele condensat, cate putin. Adauga zaharul vanilat si esentia de vanilie. Pune peste blat. Acopera cu o folie alimentara si tine la frigider timp de 3 ore.

Taie apoi in batoane si ingheata peste noapte.

Topeste ciocolata si acopera complet batoanele cu ea.