Ingrediente

-4 bucati de piept de pui (un piept de pui intreg dat in 4)
-2-3 vinete
-3-4 rosii
-150 gr branza
-1 catel usturoi

-ulei pt prajit
-sare si piper dupa gust
Vinetele se spala si se indeparteaza capetele,iar apoi se taie pe lungime felii subtiri.Se aseaza intr-un vas si se condimenteaza cu sare,dupa care se lasa sa stea 20-30 de minute.

Sucul lasat de vinete se varsa.Pieptul de pui se spala si se bate putin cu ciocanul de snitele.Inainte de a bate pieptul de pui,puteti pune o bucata de folie alimentara peste el pentru a evita ruperea.Se condimenteaza cu sare si piper.
Rosiile se spala si se taie felii.

Curatati,de asemenea, si usturoiul.Mararul se spala si se toaca marunt.Uleiul se incinge intr-o tigaie si se prajesc vinetele pe ambele parti.Asezati-le pe un prosop de hartie pentru a indeparta excesul de ulei.
Pe fundul unui vas de sticla rezistent la caldura,se aseaza feliile de vinete.Peste vinete puneti feliile de piept de pui,iar peste pui rosiile taiate

felii impreuna cu mararul tocat marunt.Deasupra de presara branza rasa.Introduceti preparatul in cuptorul incalzit in prealabil,timp de 25 de minute la 180 de grade.Dupa coacerea se lasa sa se raceasca timp de 10 minute,dupa care se poate taia.