Reţeta este simplă şi este gata în 20 de minute: 

Ingrediente

180 g zahăr
120 g unt
270 g lapte praf
50 g cacao
50 g alune de pădure, migdale, merişoare, caju
100 ml apă

Mod de preparare

1. Se amestecă laptele şi cacaua, după care se cern într-un vas.

2. Apa şi zahărul se fierb pentru a obţine un sirop care se lasă pe foc 6 minute din momentul în care dă în clocot. Se va obţine un sirop mai gros care se ia de pe foc şi în care se pune untul şi se amestecă până se topeşte.

3. Siropul cu unt se toarnă peste amestecul de lapte praf cu cacao, se pun şi alunele mărunţite puţin şi se mixează bine. 4. Se toarnă compoziţia într-o tavă tapetata cu hârtie de copt, se nivelează şi se lasă la rece 4-5 ore.

- See more at: https://www.realitatea.net/cea-mai-delicioasa-reteta-pentru-weekend-ciocolata-de-casa_2031505.html#sthash.fmU1R5j1.dpuf