Ingrediente:

2 oua
o cana apa minerala
un dovlecel potrivit
2-3 linguri de ulei
marar
patrunjel
sare, piper
o cana faina
cascaval ras  (cate 2 linguri pentru fiecare clatita)

Cum pregatim gustul intens si savuros, pentru desert delicios:

Pentru inceput, vom curata dovlecelul, il radem, iar apoi vom presara putina sare peste el si il vom lasa sa isi scurga zeama. Intr-un bol, vom amesteca ouale cu un praf de sare si unul de piper, peste care vom adauga apa minerala, uleiul si faina. Se mixeaza aceasta compozitie pana vom obtine un amestec cu un aspect omogen. Peste amestecul obtinut vom adauga dovlecelul ras si verdeata tocata marunt. Aceasta compozitie va sta la frigider pentru 20-25 de minute, timp in care dam pe razatoare cascavalul.

Urmeaza sa pregatim clatitele. Cat timp acestea sunt calde, le vom umple cu cascavalul ras si le vom impaturi pentru a fi servite.