Natalia Colesnic a pregatit dorada la cuptor cu legume, reusind sa-i impresioneze pe Silvia Petrov, gazda emisiunii Gusturile se discuta, dar si pe judecatorul culinar, bucatarul-sef Petru Chicu.

INGREDIENTE:

 


 

CUM SE PREPARA:

Curatam pestele de solzi, il despicam pe burta si scoatem intestinele. Il spalam cu apa rece.

Condimentam pestii la interior si la exterior cu sare de maresi piper cu lamaie. Introducem in burta pestilor feliile de lamaie si cativa cateii de usturoi. Dovlecelul il taiem felii, ceapa o taiem rondele si le punem pe toate intr-un vas termorezistent. Adaugam si rosiile cherry, stropim cu uleiul de masline si condimentam cu sare de mare si piper mozaic. Asezam pestii pe patul de legume. 

Dam la cuptor la 200 grade pentru circa 20 minute pana cand pestele se rumeneste frumos. Asezonam cu patrunjel verde tocat marunt. Pofta buna!