Ingrediente

  • 8 felii de bacon
  • 120g cascaval
  • 2 linguri unt, topit
  • 4 oua batute
  • 100g ceapa tocata fin
  • 350 ml lapte
  • 64g faina
  • sare
  • piper

Cum se prepara frittata rapida

Intr-o tigaie incapatoare adauga feliile de bacon si frigele pana devin crocante. Scoate-le pe o farfurie si toaca-le marunt. 

Preincalzeste cuptorul la 180oC si unge o tava cu putin unt.

Intr-un bol pentru mixer amesteca ouale cu untul si laptele si apoi adauga, treptat faina. Adauga apoi ceapa si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Presara pe aceasta cascavalul ras si baconul. Toarna apoi compozitia de mai sus.

Coace totul timp de 35 de minute. Serveste frittata rapida alaturi de o salata de sezon sau o bucata de branza proaspata. Frittata rapida fi servita atat calda cat si rece.