Pentru un plus de savoare si culoare, poti sa mai adaugi fructe uscate sau diferite feluri de nuci.

Ingrediente

125 grame unt
55 grame zahar (plus inca o lingura pentru decor)
180 de grame de faina
Optional: poti sa mai adaugi in compozitie diverse nuci taiate marunt, stafide, merisoare uscate.
Mod de preparare

Incinge cuptorul la 190 de grade.

Amesteca untul cu zaharul  pana cand zaharul se topeste si amestecul devine spumos. Adauga apoi faina pentru a obtine o compozitie fina si cremoasa. Pune aluatul pe un blat de lucru si intinde-l usor pana cand are o grosime de 1 cm. 

Decupeaza apoi fursecurile in forma dorita si asaza-le intr-o tava tapeta cu hartie de copt. Presara deasupra zahar si pune tava la rece, in frigider, pentru 20 de minute.

Apoi, pune fursecurile in cuptorul incins pentru 15-20 de minute sau pana cand capata o culoare aurie.Te vei bucura la final de cele mai fragede fursecuri cu unt pe care le-ai mancat in vreodata.

La aceasta reteta nu este nevoie sa adaugi nicio alta esenta, pentru ca aroma pe care o da untul este suficienta si extrem de delicioasa.