"Numesc aceasta ingheta 'inversa' sau 'pe dos' pentru ca, in comparatie cu inghetata traditionala, aici, ingredientele mai intai se congeleaza si dupa se amestecă in blender.

Iata cum se prepara inghetata inedita:

 Congelati 2 banane decojite si 5-6 capşuni mari. Dupa ce ingheata bine, se scot si se pun in blender cu 1 lingura de praf proteic vegetal (Optional), 1 lingura de fulgi de cocos si 50 ml de lapte de cocos. veti mai avea nevoie si de un blender puternic pentru ca e foarte putin lichid in reteta. Daca blenderul nu trage adaugati putin lapte. Iar daca va place consistenta mai lichida, atunci turnati incet mai mult lapte.

Serviti ingheta cu capsune proaspete, pasta de nuci si fulgi de cocos. Adaugati o lingura de miere daca preferati deserturi foarte dulci. Daca folositi banana coapta, inghetata va fi destul de dulce.". Mai multe detalii vezi pe pagina Organic Molodova. Iata cum arata inghetata pe dos in video de mai jos: