Ingrediente:

250 gr faina

130 gr unt
100 gr zahar pudra
100 gr zahar
2 linguri zahar brun
foarte putina sare
4 oua
250-270 gr branza de vaci
2 linguri amidon
1 lamaie
200 gr smantana
caise in sirop

Mod de preparare:

1. Cerne faina si amestec-o cu sarea si cu zaharul pudra.
2. Taie untul in cubulete si amesteca-l cu faina, pana obtii o compozitie mai faramicioasa.

3. Adauga 1 ou, amesteca bine, apoi baga aluatul in frigider pentru cel putin o ora.

4. Unge cu ulei o tava de copt rotunda.
5. Intinde aluatul pe masa cu ajutorul unui sucitor si transfera-l in tava, modeland bordura.
6. Mixeaza restul de oua cu zaharul.
7. Amesteca branza de vaci cu ouale si zaharul, smantana, amidonul si coaja de la lamaia data pe razatoare.
8. Intinde compozitia peste aluat cat mai uniform, aranjeaza caisele, presara zaharul brun, apoi baga in cuptorul incins la 190 de grade Celsius, pentru aproximativ 40-45 de minute.