Ingrediente:

150 gr margarina

250 gr zahar
4 galbenusuri
250 gr faina
1 praf de copt
100 gr nuci, migdale sau alune
100 gr ciocolata
80 gr unt

Mod de preparare:

Se amesteca margarina si zaharul, se adauga galbenusurile, nucile tocate marunt, alune sau migdale, praful de copt si faina. Tot amestecul se da la cuptor timp de 40 minute la 180 grade Celsius. Se bat albusurile pana cand se va obtine o spuma alba, la care se adauga 200 g de zahar topit in 2 linguri de apa la foc mic. Amestecul de frisca (obtinuta din albus) si zahar se pune peste blatul scos din cuptor, dupa ce acesta s-a racit.
In cele din urma se adauga glazura de ciocolata pe partea de sus. Aceasta glazura se va face din 3 linguri de apa, 3 linguri zahar, 100 g de ciocolata si 80 g de unt. Se lasa prajitura sa se raceasca in frigider si apoi va puteti bucura de acest desert absolut delicios.