Interpreta a gatit cu mult spor si creativitate in cadrul emisiunii Gusturile se discuta, de la PRO TV. Adriana Ochisanu a ales sa prepare o reteta fina si foarte savuroasa, care ar putea sa iti serveasca drept inspiratie, pentru un pranz sau o cina romantica.

INGREDIENTE:

 

Pulpe de pui: 1 ,5 kg

Bulion de pui

Unt-100g

Faina 150 g

Sare

piper alb

Ciuperci

Cimbru Verde

Patrunjel

Cum se prepara:

Se extrage pielea de pe pulpe, se dezoseaza si se taie in bucati potrivite. Carnea se pune intr-o tigaie si se prajeste pana se formeaza o crusta. Intr-o tigaie incinsa se pune o lingura cu unt si la foc potrivit calim ciupercile feliate timp de max 10 minute dupa care le lasam in asteptare, intr-un bol. Adaugam 100 gr. unt in tigaie si il topim, presaram 2 linguri cu faina si amestecam continuu pana rezulta o pasta -crema mai ferma. Incepem sa adaugam incet lapte fierbinte timp in care nu ne oprim din amestecat. Incorporam incet, treptat tot laptele si mai lasam sa fiarba 2-3 minute, pentru a se gati bine faina, fara a ne opri din amestecat, deoarece se lipeste foarte usor. Daca considerati ca este prea consistent sosul, mai adaugati putin lapte. Condimentam cu sare si piper alb macinat. Odata cu condimentele se adauga si ciupercile calite,  dupa care se mai lasa sa fiarba 1 minut si se opreste focul. Se adauga patrunjel proaspat tocat. Peste carnea de pui rumenita, se adauga sosul bechamel cald. Pofta buna!