Ingrediente 

  • 250g broccoli
  • 200g fasole
  • 150g mozzarella
  • 1/2 ardei gras, rosu
  • 1 borcanel iaurt, mic, simplu
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper

Cum se prepara salata de broccoli si mozzarella

Fierbe broccoli la foc mediu timp de 15 minute sau pana cand este al dente. Scoate-l apoi intr-o sita si lasa-l sa se racoreasca si sa se scurga foarte bine. Fierbe si fasolea pana cand este moale.

Toaca ardeiul cubulete si asaza-l peste iaurt. Taie broccoli in buchetele mici si fasolea in cubulete potrivite.

Amesteca totul foarte bine. Daca este necesar, mai poti adauga sare si piper dupa gust. Salata de broccoli si mozzarella se serveste rece, alaturi de crutoane de paine.