Artistul a pregatit o reteta de zile mari, in cadrul celui mai incediar show-culinar, Gusturile se discuta, de la PRO TV. Cu multa voie-buna si dibacie, interpretul impreuna cu Silvia Petrov, gazda emisiunii, s-a descurcat de minune, cucerindu-l pe bucatarul-sef, Petru Chicu.

INGREDIENTELE: 

 

Cum se prepara:

Se curata legumele, se spala si se toaca marunt.
2. Se curata si salaul, se spala bine, dupa care se tamponeaza cu 1 prosop de bucatarie.
3. Pe o tava de cuptor se pun cateva bucati de staniol. Pe fiecare bucata se asaza salaul, se stropeste cu ulei de masline, sare, piper si zeama de lamaie.
4. Langa peste se pun legumele trase la tigaie cu putin unt, vin si suc de rosii. Se impacheteaza si se dau la cuptor pentru 20 de minute.

Pestele se serveste cu mamaliguta. Pofta buna!

 

Strat nou ...