Ingrediente

500 g ciuperci

3 fire ceapă verde, tocate

1 cană mozzarella răzuită

1 cană smântână

120 g cremă de brânză

1 ½ lingură unt

5 clătite sare piper

roşii cherry, pentru decor

Preparare

1. Topeşti untul într-o tigaie la foc mediu. Apoi, căleşti ceapa verde. Adaugi ciupercile feliate şi asezonezi cu sare şi piper. Sotezi ceapa şi ciupercile până se înmoaie, cam 10 minute. Apoi, adaugi smântâna şi omogenizezi.

2. Laşi pe foc până întreaga compoziţie se reduce la jumătate şi adaugi mozzarella. Amesteci bine până se topeşte brânza şi dai la o parte tigaia de pe foc.

3. Când s-a mai răcit, amesteci cu crema de brânză. Ungi 4 din cele 5 clătite cu o cantitate egală din această compoziţie. Tortul se termină cu ultima clătită. Ornezi cu roşii cherry.