Prezentatoarea PRO TV, impreuna cu Silvia Petrov, gazda emisiunii Gusturile se discuta, au pregatit o delicioasa zeama de gaina cu taietei. Lorena Bogza si-a aratat talentul de gospodina, impresionandu-l pe Petru Chicu. Iata reteta pas cu pas: 
Cum se prepara:

Puiul se spala bine, se portioneaza bucati potrivite.

Pregatim primarunda de legume, cele pentru aromatizarea supei:

- morcov, jumatate de ardei, ceapa, si radacinile de telina, patrunjel si pastarnac, dovlecei, ardei gras

Intr-o cratita de 5 litri se pune carnea, se toarna apa cat s-o acopere bine si se pune pe foc.

Cand incepe sa fiarba scoateti spuma de deasupra cu o lingura sau spumiera.

Adaugati legumele pregatite mai sus si frunza de dafin. Faceti focul mic si lasati sa fiarba 1-2 ore pana este gata carnea. Dupa acest timp scoateti legumele fierte din supa, ele si-au facut treaba. Restul de legume - cartofii, 1 morcov si o jumatate de ardei - se taie cubulete. Patrunjelul se toaca marunt. Se adauga morcovii si ardeiul cubulete in ciorba. Adaugati borsul dupa gust. 

La fel si sarea. Pofta buna!