Pe langa luminite, decoratiuni si multe instrumente de divertisment, acesta mai ademeneste prin bucatele traditionale si aromate, dar si prin vinul fiert.

Bucatarul Ion Jardan este unul dintre cei care au grija ca poftele vizitatorilor de la Targ sa fie cat se poate de bine implinite.Din meniul acestuia puteti savura niste friptura de vita, de porc sau pui. “Sunt extraordinare,” ne asigura Ion. De asemenea oaspetii se pot infrupta si cu niste sarmale traditionale de la Maramures, care sunt foarte voluminoase, dar si gustoase. Pieptul de porc ardelenesc, parjoalele, dar si burgherul traditional moldovenesc, glumeste bucatarul, toate acestea sunt nelipsite din meniul inedit al comerciantilor de la targ. “Toata mancarea e facuta aici pe loc, totul proaspat si delicios.” spune bucatarul.

 

 

 

Puteti savura si deserturi irepetabile in cadrul targului. Placintele cu dovleac, cu miez de nuca, cu varza sunt nelipsite de la tarabele amplasate acolo. O bautura dumnezeiasca a savurat si Silvia Petrov, care ne-a asigurat ca va afla reteta magica a bauturii. Vezi daca i-a reusit in reportajul ce urmeaza:

Sursa foto: Google.com, Facebook.com/ TarguldeCraciunMD