Desi consuma o bautura dietetica, care se presupune ca nu iti aduce niciun aport caloric, femeia despre care vei afla nu reusea sa slabeasca. Viataei s-a schimbat complet atunci cand a renuntat sa mai bea sucul sau preferat.

 

 Rae Willingham, mama a trei copii, suferea de depresie postnatalaacumuland multe kilograme dupa ce a nascutaceasta si-a schimbat completviata dupa ce a renuntat la o sigura bautura pe care o consuma zlnic: bautura carbogazoasa fara zahar.

 

 

 

 

Femeia din Melbourne consuma un litru de suc carbogazos fara zahar in fiecare zi, uneori devorand şi o prajitura intreaga cu fructe, dar şi alte alimente nesanatoase. in acele momente, depresia o determina sa nu mai tina cont de ce anume mananca. Ca rezultat, işi ura corpul din ce in ce mai mult şi ii era ruşine sa se mai uite in oglinda.

Totuşi, in loc sa se lasa prada acestei vieti nesanatoase, tanara mamica a hotarat sa işi schimbe complet stilul de viata şi sa renunte la alimentele sale preferate. astfel, Rae a reuşit sa slabeasca 25 de kilograme!