Mirosul corpului joaca un rol extrem de important atunci cand vine vorba de atractia fizica, fiind considerat un factor vital, cu o influenta puternica asupra impactulului pe care il ai asupra persoanelor de sex opus.

Publicat:30.04.2018, 09:36

Acesta este determinat de mostenirea genetica, starea de sanatate, igiena personala si alimentele consumate.

Mere pentru o respiratie proaspata                       

Este cat se poate de adevarat ca un mar pe zi poate tine medicul departe, dar acelasi lucru se aplica si in cazul respiratiei urat mirositoare. Marul are proprietati antibacteriene si actioneaza precum un odorizant de gura. De asemenea, previne formarea placii dentare si a altor bacterii care cauzeaza danturii. 

Citrice pentru o combatere mirosurilor neplacute

Corpul absoarbe si emana in mod natural mirosurile provenite de la citrice precum portocalele sau lamaile, de aceea este recomandat sa le consumi atunci cand vrei ca pielea ta sa capete un miros frumos. In plus, acizii continuti de ele ajuta la eliminarea toxinelor care cauzeaza aparitia mirosurilor neplacute.

Iaurt pentru neutralizarea mirosurilor

Cunoscut pentru proprietatile sale benefice asupra sistemului digestiv, iaurtul are proprietatea de a neutraliza mirosurile, gratie probioticelor pe care le contine, care combat toxinele din organism.

Ceaiul verde pentru dimineti fresh

Pentru a avea o respiratie placut mirositoare la primele ore ale diminetii, bea o cana cu ceai verde inainte de culcare. Polifenolii continuti de acesta contrinuie la combaterea bacteriilor, prevenind totodata aparitia afectiunilor gingiilor sau halenei – respiratia urat mirositoare.