“Imi hidratez pielea cu orice imi vine in mana, dar nimic folosit pe exterior nu o sa faca vreo diferenţa daca nu ai grija de interior. Beau apa cu lamaie in fiecare dimineaţa şi mananc foarte mult iaurt probiotic”, a mai dezvaluit vedeta. 

De asemenea, are grija sa foloseasca machiaj foarte puţin, iar atunci cand şedinţele foto sau apariţiile publice nu sunt in programul ei, işi menajeaza total tenul. „Un pic de mascara, puţin ruj şi, din pacate, ceva mai mult fond de ten este tot ce aplic pe faţa mea intr-o zi de munca"

 

„Frumuseţea fizica depinde de structura osoasa, de corpul cu care te-ai nascut. Eu am fost foarte norocoasa, am moştenit structura osoasa a tatalui meu care era italian şi am tenacitatea mamei mele, care a fost unguroaica. De asemenea, am avut parte de un antrenament fizic – baletul – care m-a ajutat sa ma dezvolt frumos. Nu exista secrete ale frumuseţii, singurul lucru de care trebuie sa ne ferim este sa nu stam prea mult la soare, fiindca pielea are de suferit.”

„Cel mai important lucru este echilibrul, viaţa traita cu moderaţie. Eu nu am facut niciodata excese, nu am fumat şi nu am baut alcool pana la 35 de ani. In momentul in care imi dau seama ca m-am ingraşat cu cateva kilograme trec la o dieta bazata pe lichide timp de cateva zile, doar nu o sa-mi dau hainele pentru ca nu ma mai incap”, spune Carmen Dell-Orifice intr-un interviu acordat revistei Vogue.