Din cauza acestui obicei nesanatos, Lexi si Danny s-au ingrasat in timp record. Aspectul lor fizic s-a schimbat considerabil, iar sanatatea le era pusa in pericol. Constienti ca acest stil de viata nu avea sa le aduca nimic bun, cei doi soti au luat o decizie radicala. Acestia au hotarat ca a venit momentul unei schimbari.

Cu alte cuvinte, Lexi si Danny si-au propus ca pana la finalul anului 2016 sa slabeasca. Determinati si dornici sa isi tina promisunea, cei doi soti au slabit 28 (Danny), respectiv 107 kilograme (Lexi).

 

 

 

M-am simtit mai fericita, mai mandra de mine“, a declarat Lexi, in varsta de 26 de ani, originara din Terre Haute, Indiana. “Am reusit sa duc ceva la indeplinire, sa fac ceva semnificativ“, a mai declarat ea pentru Today.com.

Lexi s-a confruntat cu o greutate peste medie intreaga viata, iar atunci cand a inceput sa iasa cu Danny (28 de ani) in anul 2007, majoritatea intalnirilor lor aveau loc in diferite localuri si restaurante. In timp, kilogramele s-au acumulat, iar in momentul in care au decis sa tina o cura de slabire, Lexi cantarea aproape 220 de kilograme, in timp ce Danny avea 127.

In prima faza, cei doi soti au decis sa nu mai consume alcool timp de o luna si sa nu mai manance in oras. In plus, au renuntat la gustarile nesanatoase.

Treptat, Lexi si Danny au inceput sa mearga la sala. Tanara recunoaste ca a intampinat dificultati in primele saptamani si ca antrenamentele cardio i-au dat mari batai de cap. Desi i-a fost greu, Lexi nu a renuntat si a reusit in timp sa duca pana la final 30 de minute de exercitii fizice.

La o luna de la inceperea dietei, Lexi si Danny au introdus in dieta lor legume si proteine slabe, precum somon si pui, dar si carbohidrati sanatosi.

In fiecare luna, Lexi a slabit aproximativ 9 kilograme.

Am pierdut in greutate treptat si a fost nevoie sa cresc dificultatea antrenamentelor. Mai mult, am incercat sa ajustez permanent numarul caloriilor pentru a putea slabi in continuare“, a spus Lexi.

In prezent, tanara merge la sala timp de o ora, de cinci sau sase ori pe saptamana. Antrenamentele sale sunt compuse din sesiuni cardio si antrenament de slabire alaturi de Danny.

Lexi si Danny le-au dezvaluit secretul reusitei lor celor care isi doresc sa slabeasca sanatos:

1. Incearca sa mergi la sala constant, fara sa gasesti scuze pentru a sari peste antrenament.

2. Gaseste-ti un “partener de suferinta”, o persoana care sa te sprijine si sa te incurajeze sa iti atingi obiectivele.

3. Gaseste-ti o motivatie puternica.