Cea mai mare dorinta si cea mai populara este insa slabitul. Sunt multe persoane care isi fac abonament la sala sau incep sa faca exercitii acasa, dar in scurt timp isi pierd interesul daca nu vad rezultate imediate. Cei care sunt perseverenti au parte insa de rezultate. 

Ceea ce nu stim noi este faptul ca oricat de mult am admira persoanele care slabesc, trebuie sa tinem cont si de faptul ca se confrunta in continuare cu excesul de piele si ca sunt putini cei care reusesc sa isi recapete increderea in ei, chiar daca au scapat de kilogramele acumulate de-a lungul timpului.

O femeie a publicat pe Imgur o imagine in care cantarea peste 150 de kilograme, in urma cu doi ani, dar acum a reusit sa scape de peste 80 de kilograme. In acest moment cantareste 70 de kilograme si nu este deloc multumita pentru ca desi a slabit foarte mult si-a dat seama ca exista si o parte despre care oamenii nu doresc sa vorbeasca. 

"Asa arata, este urat, dar este realitatea dupa o pierdere insemnata in greutate. Piele in exces", a scris ea in descrierea imaginii. 

Tanara mai spune ca desi are o greutate acceptabila nu si-a recapatat increderea, ca se confrunta cu dureri de spate si probleme ale pielii si ca nici acum nu poate sa imbrace orice fel de haine doreste. 

Femeia mai spune ca si dusul, un lucru simplu ei pentru ea inseamna o problema. Aceasta trebuie sa aiba o grija mai mare cu zonele in care are piele in exces pentru ca pot aparea infectii sau alte boli. In acest moment incearca sa isi lucreze corpul prin sport cat de mult poate, dar in acelasi timp incearca sa stranga bani si pentru o operatie care sa o ajute sa scape de aceasta problema.