Dupa o vizita la un magazin de unde şi-a facut cumparturile necesare filmarii, fiica omului de afaceri s-a oprit la un restaurant de tip fast-food si a infulecat cu pofta o portie mare de cartofi prajiti. Putini ar fi crezul ca fiica lui Irinel Columbeanu ar putea sa manance fara sa respire intr-un astfel de local.

Fiica Monicai si a lui Irinel Columbeanu nu urca doar pe podium si ii calca mamei sale pe urme, ci se pricepe foarte bine si cu aparatul de filmat. Adolescenta nu are nicio emotie atunci cand le explica prietenilor ei diverse lucruri in clipurile pe care le face. Irina Columbeanu s-a lansat in mediul online acum putin timp şi a publicat deja mai multe clipuri pe care le face in diferite ipostaze. Irina i-a introdus pe cei cei care o urmaresc in vila ei luxoasa si le-a aratat camera ei, dar si o sesiune de cumparaturi la un magazin cunoscut de jucarii.

Dupa ce şi-a luat ceve necesare, Irina s-a oprit infometata la un fast-food, unde a dat gata un meniu in doar cateva minute. Irina Columbeanu are doar 10 ani, dar este o fetita foarte descurcareata. A aparut in mai multe prezetari de moda si cunoaste limbile engleza si franceza, face pian, ia lectii de actorie si de dans, iubeste pictura si inotul.  

Monica Gabor a divorţat in 2011. La scurt timp, şatena s-a stabilit in America, acolo unde are o relaţie cu un om de afaceri asiatic, Mr. Pink.