Tanara a fost dependenta de consumul de alcool si droguri si a ajuns sa le inlocuiasca prin mancare. Pur si simplu a inlocuit o dependenta cu o alta dependenta. 

 

La inceputul verii Maddy cantarea 120 de kilograme, iar acum are 80 de kilograme. 

Tanara a slabit pin fata publicului telespecator pentru ca a facut totul pentru o emisiune Tv difuzata pe MTV. La inceputul programului telespectatorii au vazut o femei fara stima de sine, care isi gasea refugiul in mancare. 

Maddy mergea la restaurat si atunci cand nu ii era foame, dar de dragul de aq manca. Dezvoltase o adevarata dragoste fata de produsele alimentare. 

Mancarea ajunsese sa fie drogul meu. Efectiv nu puteam sa stau departe de orice produs alimentar. A fost o perioada groaznica, ma uram pe mine. Cand ma uitam si vedeam cat sunt de grasa imi venea sa mor, dar pentu mult timp nu faceam nimic ca sa remediez aceasta situatie”, a marturisit adolescenta.

Ea a inceput un regim strict din care nu au lipsit mersul pe jos, lucrul cu greutatile, exercitiile cardio si exercitii la sala de sport de trei ori pe zi.

Obiceiurile ei alimentare s-au schimbat radical si in aceasta perioda de 110 zile a fost sub stricta supraveghere a nutritionistului.

"Ma simt fantastic, ma simt extraordinar, ma simt frumoasa", a declarat tanara pentru emisiunea TV.


Planul ei este sa se concentreze pe noul stil de viata si sa incerce sa se tina cat mai departe de tentatiile nesanatoase.